At the Hannover Messe 2024, WIKA lived up to the motto “Industrial Transformation” with two stands.

In 2024 opende de Hannover Messe beurs haar deuren onder het motto “Industrial Transformation – Making the Difference”. WIKA was hier met twee stands aanwezig en voldeed overtuigend aan dit thema. Dit bleek ook uit de gegenereerde leads, die zeer bevredigend waren, vooral in termen van kwaliteit. Net als vorig jaar trok de beurs in totaal ongeveer 130.000 bezoekers.

Op zijn 288 vierkante meter grote beursstand in hal 11 toonde WIKA oplossingen op het gebied van digitalisering, decarbonisatie en duurzaamheid. De actieve tentoonstellingen waren een focuspunt voor bezoekers. Ze demonstreerden onder andere IIoT-motorbewaking (bewaking van de toestand van motor en as met ultrasone sensoren) en innovatieve weegtechnologie. Dit omvatte een driedimensionale weergave van het weegproces van zowel hangende ladingen als een silovulling. Hoogtepunten waren ook de presentatie van geminiaturiseerde zesassige kracht- en koppelsensoren van de WIKA joint venture Resense en het eerste duurzaamheidsrapport, dat veel aandacht trok. De tweede stand maakte deel uit van de speciale show “Waterstof” in Hal 13. Daar toonde WIKA zijn portfolio voor H2 toepassingen. De reacties van bezoekers op deze stand waren overweldigend.

Meer digitale inhoud op de Hannover Messe 2024

In vergelijking met 2023 werd de beurspresentatie van WIKA op de Hannover Messe 2024 gekenmerkt door een groter aandeel digitale inhoud. Deze presentatievorm houdt niet alleen de vinger aan de pols, maar biedt bezoekers ook extra informatie die verder gaat dan het product zelf. Om het belang van duurzaamheid te benadrukken, stelde WIKA ook QR-codes beschikbaar om al haar brochures te downloaden, in plaats van ze in gedrukte vorm aan te bieden. Passend bij de eigentijdse beursuitstraling werd de beursoutfit van het standteam in een moderner jasje gestoken: witte sportschoenen, grijze chino broek, wit overhemd en blauw vest met WIKA logopatch.

Opmerking
Meer informatie over ons bedrijf vindt u op WIKA website. Daar heeft u ook toegang tot de duurzaamheidsverslag. U kunt informatie over onze joint venture Resense vinden via website. Als u vragen heeft, zal neem contact op met u graag helpen.

Lees tevens onze artikelen
Bending beams en shear beams: onmisbaar in de weegtechniek
Mioty alliantie stuwt draadloze communicatie vooruit
WIKA ontwikkelt druksensor voor waterstofvoertuigen
WIKA Innovation Center: werkplekken voor de toekomst

De volgende video geeft informatie over WIKA’s aanwezigheid op de Hannover Messe 2024



Geef een reactie
Gegevensbescherming Regel