Applications, Products, Know-how

  • Portret van Karl Diependaal

    Karl Diependaal

    Area Sales ManagerWIKA Benelux
    Sinds 2014 ben ik werkzaam bij WIKA als Area Sales Manager, gespecialiseerd in niveau- en debietmetingen. Ook ben ik sinds 1989 al werkzaam in diverse rollen in de instrumentatie wereld. Ik wil dit platform gebruiken om vragen over de technologie, het meetprincipe en de toepassing van de producten uit te werken en beknopte antwoorden te geven. Ik kijk uit naar uw opmerkingen/suggesties!
  • Portret van Richard Jansen

    Richard Jansen

    Inside Sales EngineerWIKA Benelux
    Sinds 2004 ben ik werkzaam bij WIKA als Internal Sales & Support Engineer. Samen met mijn team beantwoord ik regelmatig vragen over diverse toepassingen, met name over druk en temperatuur. Ik wil deze blog gebruiken om de lezers een beter inzicht te geven in interessante aspecten van onderwerpen die gerelateerd zijn aan druk en temperatuur.
  • Portret van Roger Jessen

    Roger Jessen

    Services and Calibration TechnicanWIKA Benelux
    Sinds 2007 ben ik werkzaam als Service & Calibration Technican voor ons serviceaanbod op de afdeling Service & Kalibratie. In de toekomst wil ik deze blog gebruiken om u uitleg te geven over onze diensten, innovaties te introduceren en het beantwoorden van veelgestelde vragen.
  • Portret van Holger Knapp

    Holger Knapp

  • Portret van Derk Jan Koetje

    Derk Jan Koetje

    Area Sales ManagerWIKA Benelux
    Tijdens mijn werkzaamheden bij WIKA van meer dan 4 jaar heb ik diverse uitdagingen gehad op het gebied van SF6 en Flow Solutions.. Als Area Sales Manager probeer ik trends in SF6- en flowmetingen vroegtijdig op te sporen en oplossingen op maat van onze klanten te definiƫren. Ik beschouw blogs als een uitstekende gelegenheid om enkele interessante ervaringen en nieuwigheden te delen met de rest van de BeNeLux.
  • Portret van Jamshid Rahimi

    Jamshid Rahimi

    OEM Business DevelopmentWIKA Benelux
    Ik ben sinds 2012 werkzaam voor WIKA en sinds 2016 in de rol van BD OEM Mijn ervaring in de OEM wereld gaat terug naar 2007, waar ik voor mijn vorig werkgever werkzaam was in de perslucht industrie. Toch zijn er elke dag nieuwe details en uitdagingen om te ontdekken en te leren. Ik wil graag een deel van deze kennis met u delen in deze blog en hoop dat ik u hiermee kan helpen.