Applications, Products, Know-how

 • Portret van Karl Diependaal

  Karl Diependaal

  Area Sales ManagerWIKA Benelux
  Sinds 2014 ben ik werkzaam bij WIKA als Area Sales Manager, gespecialiseerd in niveau- en debietmetingen. Ook ben ik sinds 1989 al werkzaam in diverse rollen in de instrumentatie wereld. Ik wil dit platform gebruiken om vragen over de technologie, het meetprincipe en de toepassing van de producten uit te werken en beknopte antwoorden te geven. Ik kijk uit naar uw opmerkingen/suggesties!
 • Portret van Richard Jansen

  Richard Jansen

  Inside Sales EngineerWIKA Benelux
  Sinds 2004 ben ik werkzaam bij WIKA als Internal Sales & Support Engineer. Samen met mijn team beantwoord ik regelmatig vragen over diverse toepassingen, met name over druk en temperatuur. Ik wil deze blog gebruiken om de lezers een beter inzicht te geven in interessante aspecten van onderwerpen die gerelateerd zijn aan druk en temperatuur.
 • Portret van Mandy Janssen

  Mandy Janssen

  Customer Service SpecialistWIKA Benelux
  Mijn naam is Mandy Janssen en ik ben sinds 2018 werkzaam bij WIKA Benelux als Customer Service Specialist. Dagelijks werk ik samen met een team van totaal 4 personen om de klant te helpen bij orders en ondersteun ik de klachtenafhandeling. Ik hoop dat ik u via deze blogs meer kan vertellen over onze Customer Service.  
 • Portret van Roger Jessen

  Roger Jessen

  Services and Calibration TechnicanWIKA Benelux
  Sinds 2007 ben ik werkzaam als Service & Calibration Technican voor ons serviceaanbod op de afdeling Service & Kalibratie. In de toekomst wil ik deze blog gebruiken om u uitleg te geven over onze diensten, innovaties te introduceren en het beantwoorden van veelgestelde vragen.
 • Portret van Pieter Kindt

  Pieter Kindt

  Sales DirectorWIKA Benelux
  Mensen houden ervan om te leren. Een zekere nieuwsgierigheid heeft iedereen in zich. Via deze blog probeer ik de specifieke achtergrondkennis aan te vullen en zo diepere inzichten en een breder begrip van de toepassing te geven. Mijn focus ligt hierbij op krachtmeting en temperatuur.
 • Portret van Derk Jan Koetje

  Derk Jan Koetje

  Area Sales ManagerWIKA Benelux
  Tijdens mijn werkzaamheden bij WIKA van meer dan 4 jaar heb ik diverse uitdagingen gehad op het gebied van SF6 en Flow Solutions.. Als Area Sales Manager probeer ik trends in SF6- en flowmetingen vroegtijdig op te sporen en oplossingen op maat van onze klanten te definiëren. Ik beschouw blogs als een uitstekende gelegenheid om enkele interessante ervaringen en nieuwigheden te delen met de rest van de BeNeLux.
 • Portret van Marcel Lubbers

  Marcel Lubbers

  Documentation Controller & Support EngineerWIKA Benelux
  Ik ben sinds 2012 werkzaam bij WIKA Benelux. Mijn verantwoordelijkheid omvat projectdocumentatie en ondersteuning van algemene documentatie bij aanvraag van diverse bestellingen. Ik zou blij zijn als mijn kennis op dit gebied voor u van nut zou kunnen zijn met deze blogs.
 • Portret van Jamshid Rahimi

  Jamshid Rahimi

  OEM Business DevelopmentWIKA Benelux
  Ik ben sinds 2012 werkzaam voor WIKA en sinds 2016 in de rol van BD OEM Mijn ervaring in de OEM wereld gaat terug naar 2007, waar ik voor mijn vorig werkgever werkzaam was in de perslucht industrie. Toch zijn er elke dag nieuwe details en uitdagingen om te ontdekken en te leren. Ik wil graag een deel van deze kennis met u delen in deze blog en hoop dat ik u hiermee kan helpen.
 • Portret van Sabine Mai

  Sabine Mai

  Bachelor Professional of Business Administration & Operations (CCI)WIKA Alexander Wiegand SE & Co. KG
  I have been working in the company division of electronic pressure measurement since 2003. My field of responsibility includes market communication and technical documentation. I would be glad if my knowledge in this field could be of assistance to you in this blog.

WIKA insight

 • Portret van Ivon Janssen

  Ivon Janssen

  FI/CO & HR ManagerWIKA Benelux
  In mijn functie als Finance & HR Manager bij WIKA ben ik sinds 2008 verantwoordelijk voor het werven, het selectie proces en de administratie van personeelsdossiers van onze (potentiële) werknemers. Naast mijn HR-activiteiten ben ik financieel eindverantwoordelijk binnen de organisatie. Ik denk dat blogs de perfecte manier zijn om mijn kennis door te geven aan anderen.