Applications, Products, Know-how

 • Portret van Karl Diependaal

  Karl Diependaal

  Area Sales ManagerWIKA Benelux
  Sinds 2014 ben ik werkzaam bij WIKA als Area Sales Manager, gespecialiseerd in niveau- en debietmetingen. Ook ben ik sinds 1989 al werkzaam in diverse rollen in de instrumentatie wereld. Ik wil dit platform gebruiken om vragen over de technologie, het meetprincipe en de toepassing van de producten uit te werken en beknopte antwoorden te geven. Ik kijk uit naar uw opmerkingen/suggesties!
 • Portret van Richard Jansen

  Richard Jansen

  Inside Sales EngineerWIKA Benelux
  Sinds 2004 ben ik werkzaam bij WIKA als Internal Sales & Support Engineer. Samen met mijn team beantwoord ik regelmatig vragen over diverse toepassingen, met name over druk en temperatuur. Ik wil deze blog gebruiken om de lezers een beter inzicht te geven in interessante aspecten van onderwerpen die gerelateerd zijn aan druk en temperatuur.
 • Portret van Roger Jessen

  Roger Jessen

  Services and Calibration TechnicanWIKA Benelux
  Sinds 2007 ben ik werkzaam als Service & Calibration Technican voor ons serviceaanbod op de afdeling Service & Kalibratie. In de toekomst wil ik deze blog gebruiken om u uitleg te geven over onze diensten, innovaties te introduceren en het beantwoorden van veelgestelde vragen.
 • Portret van Holger Knapp

  Holger Knapp

 • Portret van Derk Jan Koetje

  Derk Jan Koetje

  Area Sales ManagerWIKA Benelux
  Tijdens mijn werkzaamheden bij WIKA van meer dan 4 jaar heb ik diverse uitdagingen gehad op het gebied van SF6 en Flow Solutions.. Als Area Sales Manager probeer ik trends in SF6- en flowmetingen vroegtijdig op te sporen en oplossingen op maat van onze klanten te definiƫren. Ik beschouw blogs als een uitstekende gelegenheid om enkele interessante ervaringen en nieuwigheden te delen met de rest van de BeNeLux.
 • Portret van Jamshid Rahimi

  Jamshid Rahimi

  OEM Business DevelopmentWIKA Benelux
  Ik ben sinds 2012 werkzaam voor WIKA en sinds 2016 in de rol van BD OEM Mijn ervaring in de OEM wereld gaat terug naar 2007, waar ik voor mijn vorig werkgever werkzaam was in de perslucht industrie. Toch zijn er elke dag nieuwe details en uitdagingen om te ontdekken en te leren. Ik wil graag een deel van deze kennis met u delen in deze blog en hoop dat ik u hiermee kan helpen.