The NAMUR working group for pressure and temperature visited WIKA.

De NAMUR-werkgroep 3.11 (druk en temperatuur) was te gast bij WIKA. NAMUR is een internationale gebruikersvereniging van automatiseringstechnologie en digitalisering in de procesindustrie.

De NAMUR-werkgroep begon zijn tweedaagse bezoek met een highlight: een rondleiding door het nieuwe Innovation Center. Op het hoofdkantoor kregen de gasten ook diepgaande informatie over zowel de bedrijfsstrategie met de nieuwe slogan “Smart in sensing” als IIoT-oplossingen. De leden van de werkgroep waren onder de indruk en ook erg geïnteresseerd, omdat digitalisering ook een centraal onderwerp is van de NAMUR-vereniging.

De tweede dag was gewijd aan het elektrische temperatuurmetingen werk in Röllfeld. De NAMUR-werkgroep kreeg onder andere een introductie over de functionaliteiten van het nieuwe model T38 temperatuurtransmitter. Deze opvolger van de T32 is een cruciaal product voor processen in met name de chemische industrie.

In NAMUR-werkgroep 3.11 zitten onder andere BASF, Covestro, DOW, Evonik, Ineos, Sasol en Tectrion – belangrijke besluitvormers op het gebied van druk- en temperatuurmeting in de procesindustrie. Taken van de groep zijn bijvoorbeeld het formuleren van eisen voor automatiseringsoplossingen en deelname aan nationale en internationale standaardisatie.

Opmerking
Op de website van WIKA kunt u een overzicht krijgen van het productportfolio voor de meetgrootheden druk en temperatuur. Bovendien kunt u hier ook meer te weten komen over specifieke aanbiedingen voor de procesindustrie. Als je vragen hebt, zal neem contact op met je graag helpen.

Lees ook onze berichten
Drukverschilschakelaars zorgen voor een veilige werking van het filter
Scheidingsmembraansysteem detecteert niveau in PTA-reactoren
Kunststofproductie: Veilige drukmeting tot 330 °C
Roestvrijstalen manometer in veiligheidsuitvoering: Selectiegids
Drukmeetsysteem tegen vluchtige methaanemissies
Het meten van de responstijden van elektrische thermometers
Opbindthermometer of inschroefthermometer? Temperatuurmeting van pijpleidingenGeef een reactie
Gegevensbescherming Regel